Copii, adolescenți, profesori și părinți, autorități locale și reprezentanți ai Ministerului Educației au participat pe 28 noiembrie la marea unire în armonie, cântând imnul României, prin voce, dans, gimnastică și balet. Evenimentul a fost organizat cu prilejul Zilei Naționale.


Palatul Național al Copiilor din București a organizat în data de 28 noiembrie 2022, spectacolul de gală cu ocazia Zilei Naționale a României. Evenimentul deschide Stagiunea Palatului Național al Copiilor din București pentru anul școlar 2022-2023. Ansamblurile de dans, formațiile muzicale, corurile Palatului au pregătit un spectacol tematic, aniversar, ce s-a desfășurat în Sala Mare începând cu ora
18:00. În foaierul Sălii Mari au fost expuse lucrări ale copiilor de la cercurile tehnico-științifice și cultural artistice. Invitați la eveniment au fost reprezentanți ai Parlamentului României, Ministerului Educației, Instituția Prefectului, Primăria Municipiului București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, ambasadelor, instituții culturale, sindicatelor, Jandarmeriei și Poliției Municipiului București și instituții de învățământ bucureștene.

1dec