Despre noi

DANS SPORTIV - imbinarea perfecta a artei cu sportul, educa simtul musical in concordanta cu miscarea si sincronizarea partenerilor. Profesor: MARIUTA CRISTINA si GRIGORE VIRGIL

DANS SPORTIV - imbinarea perfecta a artei cu sportul, educa simtul musical in concordanta cu miscarea si sincronizarea partenerilor. Profesor: MARIUTA CRISTINA si GRIGORE VIRGI
Dans sportiv- imbinarea perfecta a artei cu sportul, educa simtul muzical in concordanta cu miscarea si sincronizarea partenerilor.

Dansul-aceasta granița între sport și cultura, între educație și mijloc de exprimare fie el în stadiu de simpla cunoaștere sau performanta, o necesitate a societății actuale, desfășurându-se în scoli de dans, discoteci sau pe ringurile de concurs-este un mijloc de referință a societății omenești în decursul dezvoltării sale.

 

Galerie foto

Contact

Prof. Cristina Ionescu

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Comentarii  

0 #3 Tatoiu Florentina 14-10-2019 14:45
Buna ziua,
A si dori sa stu daca se mai pot face inscrieri la dans . Am o fetita de 5 ani care este foaret interesata de dans.
Multumesc frumos
Cu stima
Tatoiu Florentina
0734345201
Citat
+2 #2 jumuga 29-05-2019 15:33
Buna ziua, va rog, daca se poate, sa ne spuneti cand mai au loc inscrieri la sectia de dans. Am o fata de 9 ani care tot danseaza. Din cate vedem se misca destul de bine si cred ca ar invata destul de repede! Va multumesc anticipat!
Cu stima,,
Florin JUMUGA
Citat
0 #1 CRAIU ANA MARIA 18-10-2017 10:27
Buna ziua, am o fetita de 7 anisori care indrageste foarte mult dansul, pot spune ca este chiar pasionata. as dori sa sa o inscriu la cursuri de dans in speranta ca o voi face fericita si implinita in aceasta privinta, danseaza in casa dupa muzica si pot spune ca si face coregrafia singura.
Va rog sa mi spuneti cum sa procedez pentru a o inscrie pentru aceste cursuri.
Va multumesc si astept raspunsul dvs
Citat