Flashmob-e1681111131590Înscrierea/reînscrierea copiilor la activitățile cercurilor din Palatul Național al Copiilor din București se face la fiecare început de an școlar

 

Vă prezentăm în imagini oferta educațională a anului școlar 2022-2023

 Bine de știut!   674188

Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile, ținânându-se cont și de numărul de copii reînscriși din anul școlar anterior. Din acest motiv înscrierile pentru fiecare cerc se  pot închide înainte de ultima zi de înscrieri.

În funcție de specificul activității cercului există o vârstă minimă admisă la fiecare cerc în parte.

La unele activități (în special cele artistice și sportive) se fac preselecții în vederea formării grupelor după aptitudini și vârstă. 

La unele cercuri în afară de datele personale ale copiilor* este necesar și un aviz medical care să ateste că preșcolarul/elevul este apt pentru activități care presupune efort fizic; spre deosebire de cercul de pictura unde nu este nevoie de un astfel de aviz.

*(CNP-ul este necesar pentru introducerea elevului/ preșcolarului in SIIIR Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (dovada înscrierii, frecventării cursurilor, eliberarii adeverintelor PNCB)

La prima întâlnire/ședință  a profesorului coordonator de cerc cu părinții se va stabili orarul, componența grupelor și se vor completa fișele de înscriere.

Informații suplimentare direct la înscrierea copiilor!

Pentru intrebari referitoare la inscrieri trimiteti email pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Cursurile sunt gratuite!

 Va așteptăm !

 school-clip-art-16