Înscrierile pentru anul școlar 2022-2023 au avut loc în perioda 12-23 septembrie 202

 

Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile, ținânându-se cont și de numărul de copii reînscriși din anul școlar anterior.

Activitatile la Palatul National al Copiilor incep in octombrie 2022 pentru noul an scolar 2022-2023.

 

- Pentru înscriere nu este necesară prezența copilului

- Vă rugăm să țineți cont de vârsta minimă admisă la fiecare cerc în parte

La înscrierea copiilor nu este nevoie de documente justificative. La cercurile la care se va face o preselectie, fiecare conducator de cerc va cere parintilor acele documente conforme cu activitatea desfasurata. Fisele de inscriere ale copiilor pentru anul scolar 2022-2023 vor fi completate de catre parintii acestora in momentul in care profesorul conducator de cerc le va inmana apartinatorilor dupa formarea grupelor.

( de ex. la unele cercuri in afara de datele personale ale copiilor este necesar si un aviz medical care sa ateste starea de sanatate al copilului din punct de vedere al unei activitati care presupune un efort fizic; spre deosebire de cercul de pictura unde nu este nevoie de un astfel de aviz) 

*(CNP-ul este necesar pentru introducerea elevului/ preșcolarului in SIIIR Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (dovada înscrierii, frecventării cursurilor, eliberarii adeverintelor PNC )

Deoarece solicitarile pentru cursurile cercurilor palatului sunt numeroase, in unele cazuri, desi perioada de inscrieri este pana la sfarsitului lunii septembrie pot fi inchise inscrierile deoarece profesorul are foarte multi copii in dosarul de inscriere. De asemenea va comunicam faptul ca la unele activitati (in special cele artistice) se fac preselectii in vederea formarii grupelor dupa aptitudini si varsta.

 

Informatii suplimentare direct la inscrierea copiilor!

 

  •  Pentru intrebari referitoare la inscrieri trimiteti email pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Cursurile sunt gratuite!

 Va așteptăm !