Palatul National al Copiilor

.

Despre noi

PREZENTARE

       Cercul de ceramica din cadrul Palatului National al copiilor isi propune sa promoveze metode de transpunere a imaginaţiei creative a copilului cu ajutorul materialelor specifice acestei discipline. Parcurgând toate etapele iniţierii în acest domeniu fascinant, copilul va descoperi cu interes modalităţi noi de exprimare dar şi angrenarea într-un proces complex şi stimulativ în urma căruia se conturează o viziune speciala de abordare şi concretizare a ideilor. 

ORGANIZARE
       Având în vedere optimizarea desfăşurării activităţii în cadrul cercului de ceramică, copiii vor fi organizaţi pe criterii de vârstă şi abilităţi (minim 5 ani/maxim 18 ani).

DESFĂŞURAREA ACTIVITĂŢII
       Cursul se desfăşoară săptămânal, fiecare şedinţă cumulând două ore. Copii au la dispoziţie un atelier spaţios dotat cu toate elementele necesare, facilitând calea spre realizarea obiectivelor propuse: material ceramic (argilă), pigmenţi, angobe, glazuri, roata olarului, strung, cuptor electric. Obiectele ce rezultă în urma procesului de creaţie pot deveni subiectul unor expoziţii organizate în cadrul Palatului, dar şi în alte locaţii de interes, sau pot participa în cadrul unor licitaţii cu scop caritabil. O parte din ele pot fi însuşite de către elevi cu acordul profesorului.

Inscrierile se pot face începând cu data de 15 septembrie a fiecărui an, timp de două săptămâni, la sediul Palatului Naţional al Copiilor. Vă aşteptăm!


 

Galerie Foto

Contact

Prof. Bianca Boeroiu

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.