Despre noi

  

caranda1.jpg
  CARANDA - sponsorul nostru

 

 

ÎNSCRIERI 2020 - 2021

 

                                                   Prof. Conducator cerc LUPU MAGDALENA

 

            Acest cerc de la PALATUL NATIONAL AL COPIILOR se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, la care își propune să dezvolte:

*curiozitatea stiintifica,

*indemânarea de a folosi diferite obiecte de laborator si nu numai,

*dorinţa de cunoaştere  corectă a substanţelor pe care le folosim zi de zi, precum si utilitatea diverselor materiale naturale şi sintetice existente in mediul nostru de viaţă,

*capacitatea de a identifica pericolele potenţiale pe care, mai toate substanţele chimice, le reprezintă.   

            Programa cercului este astfel concepută încât, dacă la elevii mici invăţarea se face in joacă, cu materiale şi substanţe nepericuloase pentru sănătatea lor, în cazul elevilor din gimnaziu  activitatea vizează aprofundarea unor principii specifice ştiinţelor naturii şi atingerea performanţei în domeniu.

            Orarul cercului este flexibil, profesorul ţinând cont de activităţile şcolare obligatorii ale elevilor. Nu există absolut nici un impediment din partea profesorului conducător al cercului ca orice copil să poată participa la activităţi, la orice oră convenabilă pentru acesta şi pentru părinţii sau bunicii săi, în cazul elevilor mici, care au nevoie de însoţitor ca să ajungă la cerc.

Mediul de lucru este prietenos, elevii trebuind totuşi să fie disciplinaţi, să asculte indicaţiile profesorului şi să respecte cu STRICTEŢE regulile de protecţie a muncii și regulile igienico-sanitare stabilite de instituție și de profesorul de la cerc, mai ales în condițiile pandemiei de covid - 19.

        Ca majoritatea cercurilor din Palatul National al Copiilor şi acesta îşi începe oficial activitatea pe data de 1 octombrie a fiecărui an scolar, dar noi suntem deschişi şi  pentru elevii care, din diferite motive, nu ştiu sau nu pot respecta această dată pentru începerea cursurilor.

            Pentru mai multe detalii vă rog să sunaţi la numărul de telefon 0723143550 sau, de preferință, să mă contactați prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

ATENȚIE: COMPLETAȚI FIȘA DE ÎNSCRIERE ANEXATĂ AICI.

(OBLIGATORIU PENTRU ÎNCEPĂTORI)

chim.jpg

 

Galerie foto

 

Contact

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Comentarii   

0 #6 florea simona 07-08-2018 13:01
Buna ziua
Baietelu meu are 8 ani si este pasionat de experimente , se poate inscrie la cursuri?
Florea simona
0740690795
Multumesc
Citat
0 #5 Magda 10-03-2018 10:35
Un baiat de clasa a 7-a pasionat de chimie si biologie se mai poate inscrie? Multumesc!
Citat
+3 #4 Goga Camelia 02-03-2018 12:19
Am un baietel de 6 ani pasionat de experimente cu tot felul de substante si procese. As putea sa il inscriu la atelierul de chimie? care e programul?
tel meu este: 0723.668.275
Citat
0 #3 Ana-Maria 18-10-2015 08:23
Buna ziua!Am un baietel de 8 ani care isi doreste sa faca chimie.Il mai pot inscrie la cursurile dvs?Va multumesc anticipat!
Citat
+1 #2 Cristina Popescu 24-11-2014 15:38
O initiativa excelenta
Citat
0 #1 gheorghe 05-08-2014 22:05
;-) super
Citat