Despre noi

DANS SPORTIV - imbinarea perfecta a artei cu sportul, educa simtul musical in concordanta cu miscarea si sincronizarea partenerilor. Profesor: MARIUTA CRISTINA si GRIGORE VIRGIL

DANS SPORTIV - imbinarea perfecta a artei cu sportul, educa simtul musical in concordanta cu miscarea si sincronizarea partenerilor. Profesor: MARIUTA CRISTINA si GRIGORE VIRGI
Dans sportiv- imbinarea perfecta a artei cu sportul, educa simtul muzical in concordanta cu miscarea si sincronizarea partenerilor.

Galerie foto

Contact

Prof. Cristina Ionescu

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Comentarii   

0 #3 Tatoiu Florentina 14-10-2019 14:45
Buna ziua,
A si dori sa stu daca se mai pot face inscrieri la dans . Am o fetita de 5 ani care este foaret interesata de dans.
Multumesc frumos
Cu stima
Tatoiu Florentina
0734345201
Citat
+2 #2 jumuga 29-05-2019 15:33
Buna ziua, va rog, daca se poate, sa ne spuneti cand mai au loc inscrieri la sectia de dans. Am o fata de 9 ani care tot danseaza. Din cate vedem se misca destul de bine si cred ca ar invata destul de repede! Va multumesc anticipat!
Cu stima,,
Florin JUMUGA
Citat
0 #1 CRAIU ANA MARIA 18-10-2017 10:27
Buna ziua, am o fetita de 7 anisori care indrageste foarte mult dansul, pot spune ca este chiar pasionata. as dori sa sa o inscriu la cursuri de dans in speranta ca o voi face fericita si implinita in aceasta privinta, danseaza in casa dupa muzica si pot spune ca si face coregrafia singura.
Va rog sa mi spuneti cum sa procedez pentru a o inscrie pentru aceste cursuri.
Va multumesc si astept raspunsul dvs
Citat