Notice: Trying to get property of non-object in /home/umanoidr/palatulnationalalcopiilor.ro/plugins/content/admirorgallery/admirorgallery/classes/agGallery.php on line 353

Notice: Trying to get property of non-object in /home/umanoidr/palatulnationalalcopiilor.ro/plugins/content/admirorgallery/admirorgallery/classes/agGallery.php on line 353

Despre noi

Cercul se adreseaza atat grupelor de varsta scolare cat si celor prescolare. Adolescentii pot beneficia de pregatire in vederea obtinerii permisului auto, iar prescolarii si scolarii din ciclul primar invata si se familiarizeaza cu o comportare civilizata si corecta in ceea ce priveste circulatia pietonilor si autovehiculelor pe drumurile publice.   Se pune accent pe inprimarea unor deprinderi de comportamente rutiere moderne si in acelasi timp defensive, in scopul sedimentarii acestora in mentalul copilului (elevului),  in asa fel, incat acesta sa fie ferit de accidente pe parcursul intregii vieti si sa faca fata situatiilor limita care pot aparea la un moment dat.                                       

Pregatirea se efectueaza de catre specialisti in domeniu, care au la dispozitie o multitudine de materiale si mijloace specifice, in vederea obtinerii de rezultate performante in randul elevilor ce frecventeaza cercul. 
Finalitatea pregatirii elevilor din grupele de varsta mari, consta in posibilitatea accesarii si inscrierii la examenul de obtinere a permisului auto.
Cursul este gratuit, iar in privinta programului, acesta se stabileste de comun acord,frecventa la ore trebuind sa fie de cel putin o data pe saptamana.

 

  • A.B.C. – ul micului pieton . Exersarea traversarii pe treceri de pietoni semaforizate si nesemaforizate. Participa elevii scolii primare “Big Smile” din sectorul 4, sub indrumarea cercului de educatie rutiera coordonat de prof. Gheorghe Gabriel.

 

 

Galerie foto

IMGA0380.jpgDSC_7789''.jpgIMGA0758.jpgIMGA0328.jpgDSC_7654.jpgDSC_7747.jpgIMGA0334.jpgDSC_7716.jpgIMGA0185.jpgDSC_7673.jpg

Albums

Contact

Prof. Gheorghe Gabriel

Tel.: 0722605937

Email.:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.