Palatul National al Copiilor

.

Despre noi

Cercul de “Modelaj - ceramică” desfășurat în cadrul Palatului Național al Copiilor are în primul rând un caracter psihoterapeutic favorizeazând dezvoltarea gândirii și comunicării, stimulează creativitatea și spontaneitatea, dezvoltă abilitățile de relaționare ale copiilor.

După familiarizarea cu argila, treptat, copiii vor putea transforma o formă nedefinită într-un obiect decorativ sau de utilitate, prin omogenizarea amestecului plastic, modelarea, decorarea, smălțuirea, uscarea și arderea lui. În întâmpinarea copiilor, avem la dispoziție un atelier dotat, propice desfășurării activităților de ceramică (unelte pentru modelaj, roata olarului, strung, cuptor electric, ș.a.).

Cercul se desfășoară săptămânal, iar grupele sunt formate ținând seama de vârsta și abilitățile copiilor. Activitățile organizate în cadrul acestor ateliere favorizează autocunoașterea, contribuie la dezvoltarea personalității copiilor și la dezvoltarea unei imagini de sine pozitive prin participarea la expoziții și concursuri cu o temă prestabilită, atât în cadrul Palatului cât și în afara lui.

Înscrierile se pot face începând cu data de 15 septembrie a fiecărui an, timp de două săptămâni, la sediul Palatului Naţional al Copiilor. Vă aşteptăm cu drag!

Prof. Daniela Cățoi

Tel: 0769271684

Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

 

Galerie Foto

in ctr.

Contact

Orar

Joi 11.00-12.00, 13.00-18.00

Sambata  10.00-13.00

 

Prof. Daniela Cățoi

 

 

Tel: 0769271684

 

Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

 Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Comentarii   

0 #1 STROE CRISTINA 03-10-2014 15:59
Buna ziua,

Din cauza activitatilor desfasurate pe langa Palatul Copiilor ,ieri nu am reusit sa ajungem sa ne vedem pentru ca nu am gasit un loc de parcare..De inscris ,am inscris-o pe fetita mea ,care se numeste Cristina Evelina Stroe si are 5 anisori si 8 luni.Ea isi doreste din tot sufletul sa ia parte la lectiile si lucrarile desfasurate de dvs.Ea activeaza ,de anul trecut si la Atelierul Fanteziei si la trupa de dans Dinamic.Am dori sa ne inscrieti intr-o grupa si sa ne anuntati.Multum im anticipat
Citat