ANUNT IMPORTANT

      Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta (CNSSU) a decis inchiderea scolilor si gradinitelor inclusiv a activitatilor desfasurate in cadrul PNC timp de o saptamana si jumatate, urmand ca masura sa fie prelungita, daca situatia o va impune.
    
Decizia se aplica de miercuri, 11 martie, pana in 22 martie 2020.

Se amana si actiunile planificate in incinta salilor de spectacole pe perioada  11 martie - 31 martie.

Palatul National al Copiilor este un loc aparte care si-a castigat, in timp, statutul de unicat in peisajul educational european. De 29 de ani, Palatul Copiilor isi scrie povestea cu noblete si profesionalism. Constituit ca Centru de excelenta pentru organizarea unor manifestari de inalta tinuta atat pe plan intern cat si international, el are portile deschise pentru copiii si tinerii din invatamantul preuniversitar. An dupa an, acestia vin aici pentru activitati cu caracter optional, vocational si nu in ultimul rand aptitudinal. O fac din pasiune si cu bucurie, iar acestea se reflecta, firesc, in rezultatele pe care le au.  

         Stiati ca la Palatul National al Copiilor se afla  Observatorul Astronomic al Copiilor? Dar ca aproximativ  6000 de copii frecventeaza activitatile Palatului, indrumati de catre echipa de dascali?

Ori ca oferta educationala acopera peste 60 cercuri?

Oricare ar fi raspunsurile, speram ca v-am starnit curiozitatea si admiratia...

Va asteptam la Palatul National al Copiilor! Aveti multe de aflat si invatat!